Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaushoito on lempeä mobilisoiva pehmytkudoshoito, joka tasapainottaa kehoa ja korjaa kehossa mahdollisesti ilmeneviä tukirakenteiden virheasentoja ja vapauttaa hermopinteitä. Mobilisointi tapahtuu käyttäen apuna lihaksien ja nivelien luonnollisia liikkeitä ja liikeratoja. Hoito käsittää kaikki liikeratoihin vaikuttavat anatomiset osa-alueet lähtien liikkeelle jaloista, päätyen päähän. Hoidossa vapautetaan lihakset, sidekudokset ja kudosnestekierto luonnolliseen tilaan ja saatetaan nivelpinnat kohdalleen. Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa ihmistä hoidetaan kokonaisuutena. 

Jos sinulla on jotakin vaivaa tai kipuja kehossassi, Kalevalaista jäsenkorjausta suositellaan kokeilemaan viiden kerran sarja, jossa hoito tehdään aina kahden viikon välein.

Hyviä hoitotuloksia tällä hoidolla on tullut selkävaivoihin, niska-hartiaseudun kipuihin ja jännityksiin, migreeniin, purentahäiriöihin, lihasjännityksistä johtuvaan päänsärkyyn, jäätyneeseen olkapäähän, tennis- ja golfkyynärpäävaivoihin ja erilaisiin hermojen pinnetiloihin. Hoito on rentouttava, joten se auttaa myös stressiin ja uniongelmiin.

Rumpuhoito

Rumpuhoidossa rentoudut ikuisuuden rytmeihin. Hoitopöydällä maatessasi rummun ääni menee soluihin saakka ja koko keho rentoutuu. Voit antaa mielesi matkustaa ja löytää parannusta ja ohjausta elämässäsi tällä hetkellä oleviin teemoihin.❤

Hoidon kulusta tarkemmin:

Hoidon aikana siis rentoudut hoitopöydällä vaatteet päälläsi. Kuljen rummun kanssa ympärilläsi ja ohjaan rummun äänen parantavia värähtelyjä kehoosi. Kehosi kudoksissa oleva vesi värähtelee ja rummun ääni avaa portteja iäiselle tasolle. Rummun ääni avaa yhteyttäsi alitajuntaasi ja voit nähdä unenomaisia näkyjä elämästäsi, joilla voi olla hyvinkin parantava ja eteenpäinvievä vaikutus. Rummun ääni yhdistää Sinut luontoon ja juuriisi. En ohjaile hoitoa puheellani, vaan tässä hoidossa saat tehdä oman parannusmatkasi rummun toimiessa kannustimena. Hoidon jälkeen voimme halutessasi avata kokemusta teekupposen äärellä. Rumpuhoito koetaan usein vapauttavaksi ja voimaannuttavaksi hoidoksi.

Enkelienergiahoito

Enkelienergiahoidossa hoidetaan mieltä, tunteita ja kehoa. Tämä on rentouttava hoito, jonka aikana voit vaipua unenkaltaiseen tilaan ja aistia enkelienergian parantavan läsnäolon. Enkelienergia on voimakkaan lempeää ja rakkaudellista ja koetaan usein uudistavaksi ja raikkaita näkökulmia avaavaksi.❤ 

Vaikka et uskoisikaan enkeleihin, niin hoito toimii parantavana mielikuvamatkana. Enkelit ovat läsnä kaikille uskontoon katsomatta. Enkelit toimivat Jumalan valon lähettiläinä ja viestinvälittäjinä meille ihmisille.

Hoidon kulusta tarkemmin:

Hoitotapahtuma alkaa tuokiolla teekupin ääressä. Voit halutessasi kertoa mitä elämässäsi tapahtuu tällä hetkellä, onko jotain erityistä, johon toivoisit esimerkiksi ohjausta, ymmärrystä, voimaa tai luottamusta. Näin osaan paremmin ohjata ja välittää enkeleiden ihanaa valoa Sinun avuksesi. Kaikki tapahtuu täydellisellä luottamuksella, asiasi eivät minulle kuulu, enkä niitä usein hoidon jälkeen muistakaan.

Enkelienergiahoito alkaa rentoutusohjauksella, joka valmistaa Sinut aistimaan enkelien parantavaa läsnäoloa. Hoidon aikana voi esimerkiksi nousta esiin tunnemuistoja, osana puhdistumis- ja paranemisprosessia. Enkelien valossa vanhoista tarpeettomista painolasteista vapautuminen käy yleensä nopeasti ja kevyesti. Puhdistuessa se, mikä on sisällä, tulee ulos. Hoito voi olla myös vain ihana matka sielusi värähtelyn tasolle, jossa voit levätä, eheytyä ja inspiroitua. Hoidossa Sinulle voidaan myös esimerkiksi näyttää jotakin, johon Sinun olisi hyväksi tämänhetkisessä elämässäsi keskittyä. Hoito toimii joka tapauksessa juuri sinulle sopivalla tavalla, vaikka haluaisit vaan suoda itsellesi hetken aikaa ja nauttia enkelienergioista. Jokainen hoito on erilainen. Joissain kohdissa kerron mitä on tapahtumassa ja osa aikaa jää omalle aistimisellesi. Hoidon aikana soi rauhoittava musiikki.

Vapaan tahdon lain mukaisesti enkelit auttavat vain pyydettäessä.

Reikihoito

Reiki on kaikille sopiva, rentouttava ja energisoiva hoito, jossa Sinua hoivaa käsieni kautta tulviva Universaalin Rakkauden elämänvoima.❤

Hoidon kulusta tarkemmin:

Ennen hoitoa voit halutessasi kertoa, onko jotain erityistä vaivaa tai kohtaa kehossasi, johon toivot apua. Reikihoidon hyötyjä ovat lisääntyneet energiavarannot, stressin lievittyminen, kehon rentoutuminen ja henkisellä puolella reiki lisää mm. itseluottamusta ja vahvistaa intuitiota. Reiki nopeuttaa fyysistä paranemista ja kehon omaa paranemisprosessia. Kaikki tieto paranemisesta ja esimerkiksi intuitio ovat jo valmiiksi kaikissa ihmisissä. Reikienergia vain herättää sisäistä valoa, jolloin paranemista tapahtuu. Kuitenkin ainoa, joka voi parantaa ihmisen on ihminen itse. Hoidossa siis kanavoin energiaa, jota Sinä vastaanottajana käytät parhaalla mahdollisella tavalla omiin tarpeisiisi. Hoidon aikana olet hoitopöydällä vaatteet päälläsi. Pidän käsiäni kehollasi ja sen yläpuolella ja tunnet miten lämmin ja rentouttava energia täyttää sinut. Aloitan hoidon yleensä kruunuchakrasta ja käyn sitten kehon kohta kohdalta läpi. Tässäkin hoidossa seuraan intuitiotani ja hoidan niitä kohtia kauemmin, jotka tuntuvat tarvitsevan energiaa. Hoidon aikana soi rauhoittava hoitolamusiikki.

Ohjattu meditaatio - Suojelusenkelin kohtaaminen

Suojelusenkelin kohtaaminen -meditaatiossa saat tuntea oman suojelusenkelisi läsnäolon. Tutustumme myös suojaavaan Arkkienkelienergiaan. Tämä ohjattu meditaatio toimii Sinulle tilanteesi mukaan, se voi olla ensikosketus enkeleiden ihanaan valoon tai voimistaa jo olemassa olevaa enkeliyhteyttäsi. Meditaatio ohjataan sinulle kauttani enkelien auttamana ja jokainen meditaatio on ainutlaatuinen. Voimme pyytää yhdessä apua ja ohjausta elämäsi tämänhetkisiin tilanteisiin.❤

Meditaatio tapahtuu tuolilla istuen.Tätä meditaatioita sinun on helppo jatkaa kotona.

Ohjattu meditaatio - Unelmasta todeksi

Unelmasta todeksi meditaatiossa autan sinua luomaan tietoisesti omaa elämääsi. Voit halutessasi kertoa mikä toiveesi on, tai vaan luoda unelmaasi todeksi mielikuvaohjauksen avulla. Manifestaatiossa ensimmäinen askel on kristallisoiminen: Kuka haluat olla, minne haluat mennä ja mitä haluat luoda. Kristallioinnin jälkeen keskitytään voimistamaan "tunnekuvia", jotka usein tunnettuna luovat unelmaelämääsi vääjäämättä todeksi. Tässä meditaatiossa yhdistyt Sinun Sielusi mahtaviin energioihin. Enkelit ja valon auttajat ovat mukana.❤

Meditaatio tapahtuu tuolilla istuen. Tätä meditaatioita sinun on helppo jatkaa kotona.